SKU: Nu se aplică Categorie:

Ortiva Top

350.00lei

Ortiva Top actioneaza asupra unui spectru larg de boli, preventiv si curativ, prin activitate de contact, translaminara in planta si sistemica, fiind recomandat sa se utilizeze in culturile legumicole.

Golește

Descriere

Caracteristici:
Ortiva Top actioneaza asupra unui spectru larg de boli, preventiv si curativ, prin activitate de contact, translaminara in planta si sistemica, fiind recomandat sa se utilizeze in culturile legumicole.

Substanta activa: 200 g/l azoxistrobin, 125 g/l difenoconazol.

Mod de actiune:
Azoxistrobin:
– Actioneaza ca inhibitor al respiratiei mitocondriale, blocand ciclul energetic al patogenului.
– In principal, intervine in ciclul biologic al ciupercii, in timplul germinatiei sporilor si in timpul initierii penetrarii in tesuturile plantei.
– Activitate preventiva.
– Preluare graduala si activitate sistemica locala in frunze.
Difenoconazol:
– Blocheaza biosinteza steroizilor in membranele celulare ale fungilor.
– Actiune preventiva si curativa.
– Actiune sistemica locala si usoara translocare acropetala.

Recomandari de utilizare:
– Tomate: aparitia primei inflorescente pana cand 70% din fructe s-au maturat.
 Vinete: aparitia primei inflorescente pana cand 70% din fructe s-au maturat.
– Ardei: aparitia primei inflorescente pana cand 70% din fructe s-au maturat.
– Fasole: butoni florali pana cand pastaile ating 70% din dimensiunea normala.
– Varza si Varza de Bruxelles: 2 frunze adevarate si pana la atingerea dimensiunilor normale.
– Conopida si Broccoli: 2 frunze adevarate si pana la aparitia primelor flori individuale.
– Morcov, Pastarnac, Patrunjel, Hrean, Ridichii, Telina: 2 funze adevarate si pana la atingerea dimensiunilor normale.
– Dovlecei si Castraveti: aparitia primelor flori si pana la maturitatea fructelor.
 Salata: 6 frunze adevarate si pana la dezvoltarea completa.
– Pepeni galbeni/verzi: de la aparitia primei ramificatii a tulpinii principale si pana la maturitatea fructelor.
– Praz: 6 frunze adevarate si pana la maturitate.
 Capsuni si Zmeura: primele flori deschise (inceput de inflorit) si pana la maturitate, a 2-a recoltare.
– Ceapa semanata direct si ceapa din arpagic, usturoi: 6 frunze adevarate si pana se atinge 50% din diametrul fructului/bulbului.
 Ceapa verde: 5 frunze adevarate.
– Mazare: butoni florali si pana cand 70% din pastai au atins dimensiunea finala.

Informații suplimentare

Cantitate Litri

1 l